<

VI ERBJUDER DIG PROFFESION

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder trygga, smidiga och säkra bilaffärer till alla våra kunder, nedan kan du läsa om våra olika tjänster!

motorcycle restoration about how it works get

Garanti & Försäkring

I samarbete med Garantipartner och Fragus group erbjuder vi våra kunder upp till 36 månaders garanti när du köper en begagnad bil.

När du köper en bil hos oss kan du välja mellan olika försäkringar som vi erbjuder. 

Det vi kan erbjuda idag är:

 14 dagars gratis försäkring hos Folksam.

14 dagar gratis försäkring hos Trygg-Hansa, därefter rabatterade priser.

3 månaders helförsäkring Fr 995kr. I samarbete med Paydrive.

 

motorcycle restoration about how it works request quote

Finansiering

För att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda finansieringslösningar samarbetar vi med olika banker och kan erbjuda de alternativ som passar er bäst beroende på belopp och betalningstid.

Det finns egentligen två huvudinriktningar när det gäller att låna pengar till sin bil. Privatlån via en bank eller en ren bilfinans.

Med privatlån har du möjlighet att låna hela beloppet som du ska köpa bil för.

Med bilfinans måste en kontantinsats betalas. kontantinsatsens storlek beror förstås på hur mycket pengar du vill eller kan betala. 20% av bilens värde är minsta kontantinsats som krävs för att få teckna en finansiering

Efter frågan om kontantinsats är löst kan du välja på lite olika alternativ för den del av bilen som ska belånas, beroende på vilken månadskostnad du föredrar.

 

 

PRIVATLÅN I SAMARBETE MED MYMONEY OCH MONEYGO:

card png

LÅG KONTANTINSATS

Check mark

Låneskydd

Extra trygghet om något oförutsett skulle inträffa.

Check mark

Bilförsäkring

Täcker kostnader om olyckan skulle vara framme.

motorcycle restoration about how it works estimate

Sälja bil till oss

Vi på Autosyd arbetar hårt för att se till att våra bilhallar är fyllda med bra bilar till konkurrenskraftiga priser. Därför är vi också alltid i behov av att köpa in bilar, och det är där ni som kunder har en värdefull roll. Ni är varmt välkomna att vända er till oss för en trygg, smidig & säker affär där ni får välja om ni vill ha pengarna direkt eller om ni istället vill dra av värdet vid köp av en bil hos oss.

När du ska sälja din bil till oss gör vi en kostnadsfri värdering på din bil.

Vi köper din bil oavsett märke, modell, miltal eller ålder!

 

Köpa bil från oss

Våra bilar finns att titta på och provköra i bilhallen, du kan även smygtitta på vårt lager hos Blocket, Bytbil eller våran hemsida för att se om vi har det du önskar!

Att köpa en bil ska vara enkelt. Därför jobbar vi ständigt för att förbättra vår service gentemot kunder. Vi försöker i bästa mån hålla vårt motto där ett bilköp hos oss ska vara Tryggt, Smidigt & Säkert! 

Byta in din bil

När du hittat din nya bil hos oss på Autosyd så kan du välja att byta in din befintliga bil för att täcka kontantinsatsen eller en del av värdet på din nya bil.

Du kan använda kontakt formuläret i fliken ”Kontakta oss” där du skriver registreringsnummer samt miltal på din bil tillsammans med vilken bil du är intresserad av så återkommer vi så småningom med ett riktpris, är du då intresserad så kan du komma in till oss för en komplett värdering av din bil. Därefter kan vi genomföra en affär där vi drar av värdet av din bil från värdet av den bilen du ska köpa.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Tryggt, Smidigt & Säkert!